Ga naar hoofdinhoud

100% tevreden klant

Sinds december 2020 gebruikt het communicatiebureau 100% Leiden de diensten van ONLY VOIP. Waarom dit bedrijf voor ONLY VOIP heeft gekozen en wat de voordelen zijn van VoIP telefonie, vertelt Christine Strijbis, mede-eigenaar & online branding adviseur, in deze review. 

“Super professioneel én een mooi visitekaartje naar je klanten toe”

Christine: “ONLY VOIP heeft ons bureau zelf benaderd, niet om hun diensten aan ons te verkopen maar de vraag om een nieuwe huisstijl en website voor hen te ontwikkelen. Deze uitdaging gingen we graag aan. Dat is inmiddels nu alweer een jaar geleden en we werken nog steeds met veel plezier voor samen. Zo houden wij voor ONLY VOIP de social media bij, schrijven we creatieve content en houden we de website up to date.”

Waarom gekozen voor zakelijke telefonie van ONLY VOIP?

“Anno 2020/2021 moet je als (modern) bedrijf goed beschikbaar zijn, waar je ook bent”. We merkten dat dit niet met onze huidige telefooncentrale het geval was. Doorschakelen naar bijvoorbeeld mobiele telefoon werkte niet. Deze was dus drastisch aan vervaging toe. We hebben toen onze klant, ONLY VOIP gevraagd wat ze voor ons konden betekenen. We kenden alle voordelen van ONLY VOIP dus daarmee was deze keuze snel gemaakt.”

Biedt het voordelen?

“Wouter, eigenaar van ONLY VOIP, heeft na onze vraag direct een passend voorstel gedaan om over te schakelen naar VoIP telefonie”, vertelt Christine verder. Nu hebben we de mogelijkheid om oproepen van je vaste nummer door te schakelen naar je mobiele telefoon. Mocht je zelf niet bereikbaar zijn op een van deze nummers, dan schakelt de online telefooncentrale automatisch door naar een andere collega om de klant te woord te kunnen staan. Super professioneel én een mooi visitekaartje naar je klanten toe.”

“ONLY VOIP biedt een fanatische oplossing op het gebied van zakelijke telefonie”

Christine vervolgt: “Ook koppelt VoIP telefonie je telefoon met je crm-systeem. Hierdoor beschikken wij nu met één klik over de laatste klantinformatie. Daarnaast kunnen wij makkelijk en snel het aantal aansluitingen uitbreiden of inperken. Super fijn, als (groeiend) bureau.”

Raad je ONLY VOIP aan bij andere klanten?

“Jazeker”, vertelt Christine volmondig. “Wij zijn 100% tevreden, om in onze ‘termen’ uit te drukken, We werken graag samen met partners uit onze eigen netwerk waar we goede ervaringen mee hebben en zullen dit dan ook zeker doorspelen naar andere klanten. ONLY VOIP is eenmaal een fijne partij om mee samen te werken en ze bieden ook nog eens een fanatische oplossing op het gebied van zakelijke telefonie. Voor veel MKB bedrijven een goede fit!”

Ook overstappen naar VoIP telefonie?

Stap vandaag nog over naar hosted VoIP en ervaar de voordelen zelf. Bel direct Wouter of Thomas op (071 200 4500) of vul ons contactformulier in. Wij maken altijd een passende offerte zodat u weet wat u te wachten staat.

Over 100% Leiden

100% Leiden is het creatieve communicatiebureau in Leiden met liefde voor merken, design, websites, vindbaarheid en pakkende content. Zij maken jouw merk online zichtbaar en vindbaar. Christine: “Niemand kan er omheen. Jouw merk wordt het onderwerp van gesprek. Voor de volle 100%.”

Referentie

ONLY VOIP is de volgende stap in zakelijke telefonie. Gun uzelf gemak en geef uw klanten de service die zij verdienen… en dat allemaal ‘in the cloud’.

Verruil uw telefooncentrale voor zakelijke telefonie via ONLY VOIP en profiteer van unieke features. VoIP bellen is kostenbesparend, super (gebruiks-)vriendelijk én flexibel!

Overstappen naar VoIP bellen is niet ingewikkeld. Wij helpen u graag – ook na installatie.

Back To Top