Ga naar hoofdinhoud

Bespaar kosten!

U heeft nog maar één verbinding nodig

Vervang uw huidige telefooncentrale door zakelijke telefonie van ONLY VOIP. Eén van onze argumenten? Kostenbesparing! Voortaan heeft u maar één (internet-)verbinding nodig in plaats van meerdere telefoonlijnen. Hiermee vervallen ook de kosten voor onderhoud, reparatie en vervanging van uw huidige telefooncentrale. In plaats daarvan betaalt u voor zakelijk bellen van ONLY VOIP een vast bedrag (All-In vanaf € 29,50 p.m.) per gebruiker.

Bekijk de tarieven

Gebruiksvriendelijke telefonie

Beheer voortaan in één omgeving uw zakelijke telefonie en stel functies zoals het sturen van binnenkomende gesprekken, inspreken van keuzemenu’s en het instellen van openingstijden in. En dat allemaal via een app op uw mobiele telefoon!

Flexibel: altijd en overal bereikbaar – of juist éven niet

ONLY VOIP is de uitgebreide telefooncentrale van nu. Speciaal ontwikkeld voor mkb-bedrijven, die naast op kantoor, ook veel buiten de deur zijn en dus vanzelfsprekend ongewenst minder bereikbaar zijn. Met de flexibiliteit die VOIP bellen biedt, is dit echter verleden tijd!

ONLY VOIP is de volgende stap in zakelijke telefonie. Gun uzelf gemak en geef uw klanten de service die zij verdienen… en dat allemaal ‘in the cloud’.

Verruil uw telefooncentrale voor zakelijke telefonie via ONLY VOIP en profiteer van unieke features. VoIP bellen is kostenbesparend, super (gebruiks-)vriendelijk én flexibel!

Overstappen naar VoIP bellen is niet ingewikkeld. Wij helpen u graag – ook na installatie.

Back To Top