Ga naar hoofdinhoud

Gemakkelijk online vergaderen met Coligo Meetings

Ondertussen zijn we er allemaal wel aan gewend. Een groot deel van werkend Nederland, werkt nu al bijna een jaar lang vanuit huis. Hulpprogramma’s als Zoom, Teams en WhatsApp zijn intussen echt wel bekend bij iedereen en worden dan ook veel gebruikt. Maar ONLYVOIP introduceert graag nog een handige thuiswerk tool: video vergaderen met Coligo Meetings! In een paar klikken praat u met acht collega’s tegelijk tijdens een videoconferentie.

Waarom kiezen voor Coligo Meetings?

Met Coligo Meetings vergadert u direct online, rechtstreeks vanuit uw browser. Hier is geen extra software voor nodig. De online vergaderingen vinden plaats in een virtuele vergaderruimte en worden gestart en beheerd door een host. Uw collega’s en andere genodigden voor de online vergadering volgen de link in de uitnodigingsmail (of via WhatsApp) die u naar hen verstuurd. Of ze bellen zelf in. Wanneer u gebruik maakt van de ONLYVOIP-app, kunt u gelijk gebruik maken van Coligo Meetings. Dit is standaard meegeleverd en volledig geïntegreerd.

Anders dan sommige tools, is Coligo gratis. Daarnaast hoeft er geen aparte software gedownload te worden en is het voor iedere device te gebruiken. Iedere collega kan dus gemakkelijk gebruik maken van deze tool. Coligo Meetings is precies wat het zegt en doet.

Verschillende functies van Coligo Meetings

Coligio Meetings heeft alle functionaliteiten om op afstand informatie uit te wisselen.

  • Online videovergaderen met tot wel acht collega’s tegelijkertijd.
  • Online chatten met collega’s.
  • Schermen delen met collega’s waardoor u makkelijk met hen kunt meekijken en zij met u.
  • Bestanden delen met verschillende collega’s en klanten of andere partijen.

Maakt u al gebruik van Coligo vaste telefonie?

Gebruikers van ONLYVOIP worden automatisch geüpgraded naar Coligo Meetings Pro, inclusief de bijbehorende features. Hier hoeft u helemaal niets voor te doen. Coligo Meetings Pro bevat niet alleen meer deelnemers, maar biedt onder andere ook de mogelijkheid om video’s te delen, inbel-opties en nog veel meer om op afstand samenwerken nog makkelijker te maken.

Nieuwe klanten die nog geen gebruik maken van Coligo kunnen ook gratis gebruik maken van Coligo Meetings Pro. Als gebruiker krijgt u alle voordelen van Coligo Meetings Pro, behalve de integratie met de telefonie-omgeving. Hiermee kunt u uw collega’s en klanten helpen met thuiswerken. Mocht dit bevallen, biedt dit wellicht commerciële mogelijkheden voor de toekomst. Als reseller van Coligo maken wij graag uw account in orde. Mail voor vragen direct op thomas@solus-it.nl of bel naar 071-200 45 00.

Thomas Rodenhuis, mede-eigenaar van Solus IT en ONLY VOIP helpt MKB ondernemers in de Bollenstreek met het verbeteren van ict-processen, telefonie en digitaliseren van werkplekken. Kijk op solus-it.nl of onlyvoip.nl

ONLY VOIP is de volgende stap in zakelijke telefonie. Gun uzelf gemak en geef uw klanten de service die zij verdienen… en dat allemaal ‘in the cloud’.

Verruil uw telefooncentrale voor zakelijke telefonie via ONLY VOIP en profiteer van unieke features. VoIP bellen is kostenbesparend, super (gebruiks-)vriendelijk én flexibel!

Overstappen naar VoIP bellen is niet ingewikkeld. Wij helpen u graag – ook na installatie.

Back To Top