Ga naar hoofdinhoud

Zo ga je goed voorbereid terug naar kantoor

Het kabinet heeft voorlopig de laatste persconferentie gegeven en de versoepelingen van de coronamaatregelen volgen in hoog tempo. Langzaamaan gaan we met mijn allen weer terug naar het leven voor de coronacrisis. Een logische stap is dat men voorzichtig ook weer naar kantoor gaat, terug naar de oude werkplek. Wanneer je straks switcht van of tussen werkplek(ken), is het zaak dat je te allen tijde goed bereikbaar blijft voor je klanten. Maar hoe doe je dat precies en waar moet je op letten? Wij bespreken graag een aantal aandachtspunten met je.

Bereikbaar blijven

Om je straks weer volledig op je werk te kunnen richten, is het belangrijk dat essentiële zaken goed werken. Bijvoorbeeld je telefoon. Heb je de afgelopen maanden thuis gewerkt? Grote kans dat je je telefonische bereikbaarheid hierop hebt aangepast. Het is van belang om dit te controleren en je bereikbaarheid indien nodig weer aan te passen naar je huidige werksituatie. Zorg dat doorgeschakelde nummers goed te bereiken zijn en dat de koppeling tussen je zakelijke en privé nummer weer goed loopt. Stel ook je openingstijden goed in en pas indien nodig je keuzemenu’s aan.

Flexibel werken met de ‘Gebruikers-functie’

Wie werkt met één gebruiker in het belplan, is flexibel. Je kan namelijk gemakkelijk switchen in de eindbestemming en bereikbaarheid van deze gebruiker. Zo kan je ervoor kiezen om bereikbaar te zijn op een vast toestel, via de ONLY VOIP app, de webphone of op je eigen 06-nummer. Bijvoorbeeld: als je op kantoor bent, kan je ervoor kiezen bereikbaar zijn op je vaste toestel. Zit je in de auto? Dan kan je je bereikbaarheid instellen op de ONLY VOIP app of je 06-nummer. Zo ben je altijd en overal bereikbaar op een manier die bij jou past. Wanneer je met meerdere collega’s werkt en je wil dat de alle telefoons van een groep collega’s over gaan, kan je gebruik maken van een vooraf ingestelde belgroep. Even niet bereikbaar zijn? Dan zet je je gebruiker op ‘niet bereikbaar’ en gaat de telefoon alsnog over bij je collega’s.

Gratis Coligo Meetings

Werk jij zelf of een deel van je collega’s toch nog af en toe thuis? Dan kan je als ONLY VOIP gebruiker gemakkelijk online vergaderen met Coligo Meetings. Zo kan je met tot wel 8 collega’s tegelijk snel schakelen en schermen en bestanden delen. Gebruikers van ONLY VOIP worden automatisch geüpgraded naar Coligo Meetings Pro, inclusief de bijbehorende features. Coligo Meetings Pro is gratis te gebruiken tot 20 september 2020. De installatie nemen wij voor je uit handen.

Binnenkort ook weer terug naar kantoor?

Verhuis jij binnenkort ook weer terug naar je oude, vertrouwde werkplek? Zorg dat je uitgerust aan het werk kunt en je kan focussen op wat écht belangrijk is. Wil je meer informatie over het instellen van je bereikbaarheid of het aanpassen van je keuzemenu’s en openingstijden? Wij helpen je hier graag bij. Bel of mail ons direct bij eventuele vragen.

Thomas Rodenhuis, mede-eigenaar van Solus IT en ONLY VOIP helpt MKB ondernemers in de Bollenstreek met het verbeteren van ict-processen, telefonie en digitaliseren van werkplekken. Kijk op solus-it.nl of onlyvoip.nl

 

ONLY VOIP is de volgende stap in zakelijke telefonie. Gun uzelf gemak en geef uw klanten de service die zij verdienen… en dat allemaal ‘in the cloud’.

Verruil uw telefooncentrale voor zakelijke telefonie via ONLY VOIP en profiteer van unieke features. VoIP bellen is kostenbesparend, super (gebruiks-)vriendelijk én flexibel!

Overstappen naar VoIP bellen is niet ingewikkeld. Wij helpen u graag – ook na installatie.

Back To Top