Ga naar hoofdinhoud

In 4 stappen overschakelen van telefooncentrale naar VOIP

VOIP bellen is de nieuwe generatie telefonie en onmisbaar voor het mkb. Professionaliseer je bedrijf en bespaar ook nog eens tijd en geld. Overstappen lijkt lastig en veel gedoe. Wij bewijzen graag het tegendeel. Dankzij de service van ons team en door onderstaand stappenplan te volgen merk je overstappen van telefooncentrale naar VOIP bellen reuze meevalt!

VOIP bellen stap 1 ☁ Kies een vast mobiel abonnement en bel zorgeloos op de zaak

Met zakelijk bellen via ONLY VOIP ben je met één (vast) mobiel abonnement van € 29,50 p.m. helemaal klaar. Dit is inclusief 2GB, vaste telefonie per gebruiker en onbeperkt bellen. Of kies voor een abonnement ‘op maat’ door zelf een zakelijk telefonie abonnement samen te stellen. Bekijk direct alle prijzen voor VOIP bellen.

VOIP bellen stap 2 ☁ Geef het zakelijke nummer door

Wij zorgen dat het huidige zakelijke nummer behouden blijft. Heb je nog geen zakelijk nummer? Dan stellen wij deze voor je in. Hierbij stemmen wij graag af welke indruk je wilt wekken met het nummer. Lokaal of juist internationaal? Wij regelen het.

VOIP bellen stap 3 ☁ Mobiele telefoons? Check!

Natuurlijk kunnen de toestellen niet ontbreken. Wij stellen deze voor je in en installeren de ONLY VOIP APP om optimale controle te krijgen én te behouden over zowel je eigen bereikbaarheid als die van je medewerkers. Daarnaast kunnen alle features door deze app eenvoudig worden ingesteld en gewijzigd.

VOIP bellen stap 4 ☁ ‘In the cloud’ telefoneren vereist een goede internetverbinding

Tot slot is het belangrijk dat er voldoende bandbreedte beschikbaar is om telefonieverkeer te versturen en te ontvangen. Wij begrijpen dat je hier zelf geen inzicht in hebt. Wij komen graag bij je langs op kantoor om de internetverbinding te testen.

Overstappen van telefooncentrale naar VOIP bellen is dus zeker niet ingewikkeld

Kies voor de telefooncentrale van nu en ervaar de voordelen van de nieuwe generatie zakelijke telefonie. Wij zorgen dat de overstap zo soepel mogelijk verloopt, zodat de dagelijkse gang van zaken op kantoor door kan gaan. Vragen? Hulp nodig? Bel direct naar 071 2004500. Wij vertellen graag meer over flexibel bellen ‘in the cloud’ voor het mkb.

ONLY VOIP is de volgende stap in zakelijke telefonie. Gun uzelf gemak en geef uw klanten de service die zij verdienen… en dat allemaal ‘in the cloud’.

Verruil uw telefooncentrale voor zakelijke telefonie via ONLY VOIP en profiteer van unieke features. VoIP bellen is kostenbesparend, super (gebruiks-)vriendelijk én flexibel!

Overstappen naar VoIP bellen is niet ingewikkeld. Wij helpen u graag – ook na installatie.

Back To Top