Ga naar hoofdinhoud

Internationaal bellen met VOIP

Wat ons betreft ziet de telecom markt er over een aantal jaar heel anders uit. Net zoals nu bij mobiele abonnementen al het geval is, zal in de toekomst ook vaste telefonie met onbeperkte gesprekskosten gaan werken. Wij bieden deze dienst al aan! Voor een vast bedrag per maand kun je bij ONLY VOIP onbeperkt bellen vanaf een vast toestel. Deze vast-mobiel integratie is ideaal voor flexwerkers. Zo ben je gewoon bereikbaar op elke locatie, waar dan ook ter wereld. Je hoeft niet meer te slepen met meerdere telefoons, maar bedient zowel je privé als je zakelijke telefoontjes met één toestel. Dus ook wanneer je internationaal belt of bereikbaar wil zijn.

Internationaal VOIP bellen

ONLY VOIP biedt internationale telefoonnummers in meer dan 50 verschillende landen. Open je een vestiging in het buitenland? Dan kun je de telefonie bij ONLY VOIP in Nederland regelen. Je regelt zo een internationaal telefoonnummer in Nederland.

Zo heb je de vrijheid om je telefonie onder te brengen bij een Nederlandse aanbieder die je kent en vertrouwt, terwijl je klanten de lokale gesprekskosten betalen in plaats van internationale tarieven. Wel zo klantvriendelijk en vanaf nu heel eenvoudig.

Bereikbaar op afstand

Hoe werkt het? Met internationaal VOIP bellen verlaag je de drempel voor klanten buiten Nederland om contact met jou op te nemen. Klanten buiten Nederland bellen naar een lokaal nummer en betalen dus ook een lokaal tarief aan hun provider. Inkomende oproepen van deze klanten kosten jou niets extra. Jij kunt instellen dat, wanneer bijvoorbeeld je Franse nummer wordt gebeld, je collega die vloeiend Frans praat, de telefoon beantwoordt.

Kosten en voorwaarden buitenlands nummer

De prijs van een internationaal nummer kan verschillen per land. In de meeste landen heb je al een lokaal nummer voor € 8,- per maand. De eenmalige aansluitkosten bedragen € 15,-. Voor de aanvraag van een nummer is er wel een bewijs van het vestigingsadres in dat land nodig. Neem voor de exacte prijsstellingen en de voorwaarden contact met ons op. We helpen je graag verder!

Stap over naar de telefooncentrale van nu

Het feit dat je voor klanten met VoIP telefonie overal en altijd bereikbaar bent, kan soms ook onhandig zijn. Stel je voor, je bent op locatie aan het werk en je wordt door een belangrijke klant gebeld met een verzoek. Het is dan wel zo fijn als je zo snel mogelijk kan schakelen. Hiervoor heb je dan natuurlijk wel de juiste bestanden en informatie van de desbetreffende klant nodig. OnlyVoIP koppelt je telefoon met je crm-systeem. Hierdoor beschik je met één klik over de laatste klantinformatie die je tijdens het gesprek met de klant gelijk kan updaten. Zo staan jouw klanten altijd op nummer 1.

Toch bereikbaar bij een internet storing

VOIP bellen is kostenbesparend, super gebruiksvriendelijk én flexibel. Vragen over de nieuwe generatie zakelijke telefonie? Of wil je meer informatie over het internationaal VOIP bellen? Neem contact met ons op, dan komen wij graag bij je langs om meer te vertellen over ONLY VOIP.

internationaal bellen

ONLY VOIP is de volgende stap in zakelijke telefonie. Gun uzelf gemak en geef uw klanten de service die zij verdienen… en dat allemaal ‘in the cloud’.

Verruil uw telefooncentrale voor zakelijke telefonie via ONLY VOIP en profiteer van unieke features. VoIP bellen is kostenbesparend, super (gebruiks-)vriendelijk én flexibel!

Overstappen naar VoIP bellen is niet ingewikkeld. Wij helpen u graag – ook na installatie.

Back To Top