Ga naar hoofdinhoud

Met welke provider kan ik het beste zakelijk VOIP bellen?

Wilt u als ondernemer van provider overstappen? Bent u niet langer tevreden over uw zakelijke telecomprovider of is het tijd om de telefooncentrale te upgraden naar een VOIP abonnement zakelijk?

Welke provider past bij uw bedrijf? Bereikbaarheid is immers van groot belang. En daarbij hoort de beste zakelijke VOIP provider, waar u ook met service en tevredenheid zaken kan doen.

Overstappen zakelijke telefonie

Met de ONLY VOIP overstap service helpen we u bij het overstappen naar een nieuwe telefoonprovider voor uw bedrijf. Wij zorgen dat de kosten voor het aflopen van de huidige contractperiode tot een minimum beperkt blijven. Bovendien gaat u met ONLY VOIP abonnement zakelijk per gebruiker betalen en betaalt u dus nooit te veel. Het overstappen naar ONLY VOIP regelen wij uiteraard compleet, daar heeft u geen omkijken naar.

Het beste netwerk voor zakelijk cloud bellen

Gaat u voor ONLY VOIP, dan kiest u voor bellen via het netwerk van ONLY NL: ons eigen mobiele netwerk. Niet alleen omdat ONLY NL de beste dekking in Nederland heeft, ook omdat u met ONLY NL flexibel bent. Het past bij grote en kleine ondernemers, zzp’ers en internationale en lokale multinationals. ONLY VOIP en ONLY NL gebruikt het netwerk van KPN, maar heeft een eigen app, een eigen serviceteam en natuurlijk betere tarieven voor VOIP bellen, zonder bijkomende of onverwachte kosten.

Overstappen naar VOIP telefonie voor MKB

Stap vandaag nog over naar hosted VOIP en wij zorgen voor een soepele overstap. Bel direct Wouter of Thomas op (071 200 4500) of vul ons contactformulier in. Wij maken altijd een passende offerte zodat u weet wat u te wachten staat. Natuurlijk kunt u de zakelijke VOIP tarieven ook hier online bekijken.

Met welke provider kan ik het beste zakelijk VOIP bellen?

ONLY VOIP is de volgende stap in zakelijke telefonie. Gun uzelf gemak en geef uw klanten de service die zij verdienen… en dat allemaal ‘in the cloud’.

Verruil uw telefooncentrale voor zakelijke telefonie via ONLY VOIP en profiteer van unieke features. VoIP bellen is kostenbesparend, super (gebruiks-)vriendelijk én flexibel!

Overstappen naar VoIP bellen is niet ingewikkeld. Wij helpen u graag – ook na installatie.

Back To Top