Ga naar hoofdinhoud

Ongekend talent en kennis in pacht

Bij de oprichting van zijn bedrijf (FormaNova) in juli 2019 zocht Arie van den Ende een ICT dienstverlener die voor hem alles van A tot Z kon regelen. Hij kwam via zijn adviseur terecht bij Solus IT. Een IT bedrijf dat naast ICT beheer ook telefonie aanbiedt, maar dan onder de naam: ONLY VOIP. Waarom Arie voor ONLY VOIP heeft gekozen, vertelt hij in deze review.

“Het wordt direct voor je opgelost”

 Arie: “Ik vind het prettig om met een partij in zee te gaan die alles voor je regelt, zowel IT als zakelijke telefonie. Hoewel Solus IT en ONLY VOIP opereren onder aparte bedrijfsnamen vallen beide bedrijven onder dezelfde eigenaren. En dat is fijn. Eén contactpersoon die direct problemen of vragen voor je kan oplossen.”

Waarom gekozen voor VoIP bellen van ONLY VOIP?

“Bij mij was de belangrijkste vraag: Hoe kunnen we telefonisch goed bereikbaar zijn, zonder vast te zitten aan een plek? Omdat ik vaak onderweg ben naar afspraken vind ik twee aparte nummers (vast en mobiel) hebben niet handig”, vertelt Arie. “VoIP bellen biedt de oplossing. Het is nu mogelijk dat oproepen naar het vaste nummer van ons kantoor direct worden doorgeschakeld naar mijn mobiele telefoon.”

“Niet lullen, maar poetsen mentaliteit”

Arie: “Daarnaast is het prettig samenwerken met ONLY VOIP. Ze hebben een ‘niet lullen, maar poetsen’ mentaliteit. Dat is de aanpak waar ik van houd. Ze zijn gewoon goed in hun werk. Dit komt waarschijnlijk, doordat het een klein bedrijf is waar je altijd te maken hebt met dezelfde contactpersoon. Je wordt niet van het kastje naar de muur gestuurd. Ze hebben een ongekend talent (om in FormaNova termen te spreken) en alle kennis in pacht om hun werk goed te kunnen uitvoeren.”

Raad je ONLY VOIP aan bij andere klanten?

Arie: “Jazeker! Mocht ik morgen bij wijze van spreken een nieuw bedrijf starten waar alles op het gebied van IT en zakelijke telefonie geregeld moet worden, dan ga ik direct weer met ONLY VOIP in zee. Ik heb geen enkel puntje van kritiek bij hen.”

Ook overstappen naar VoIP telefonie?

Stap vandaag nog over naar hosted VoIP telefonie van ONLY VOIP en ervaar de voordelen zelf. Bel direct Wouter of Thomas op (071 200 4500) of vul ons contactformulier in. Wij maken altijd een passende offerte, zodat u weet wat u te wachten staat.

Over FormaNova

FormaNova is gespecialiseerd in de ontwikkeling van ongekend talent. Zij zijn een detacherings-/arbeidsbemiddelingsbureau waarbij ze focussen op de re-integratie van mensen met een grotere achterstand op de arbeidsmarkt. FormaNova gaat uit van hun arbeidswens en CV en proberen met het gebruik van instrumenten als een assessment, coaching en kortdurende opleidingen hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten. De kandidaten (talenten) staan bij FormaNova centraal.

Referentie

ONLY VOIP is de volgende stap in zakelijke telefonie. Gun uzelf gemak en geef uw klanten de service die zij verdienen… en dat allemaal ‘in the cloud’.

Verruil uw telefooncentrale voor zakelijke telefonie via ONLY VOIP en profiteer van unieke features. VoIP bellen is kostenbesparend, super (gebruiks-)vriendelijk én flexibel!

Overstappen naar VoIP bellen is niet ingewikkeld. Wij helpen u graag – ook na installatie.

Back To Top