Ga naar hoofdinhoud

ONLY VOIP verovert de markt van zakelijk bellen

Ondernemers zijn online – overal en altijd. Daarom lanceren wij 1 oktober ONLY VOIP. Dé oplossing voor de ondernemers die altijd overal mobiel bereikbaar zijn. Of juist even ‘niet bereikbaar’ willen zijn… en daarmee optimaal flexibel hun telefooncentrale doorschakelen naar een collega. Kies ook voor klant- en gebruiksvriendelijke telefonie voor op de zaak!

We heten je vaste nummer welkom. ONLY VOIP.

Bellen via internet voor bedrijven via één app. Denk je als ondernemer dat bellen met een vast nummer ouderwets is? Niets is minder waar. Het zorgt er juist voor dat je ook even weer ‘offline’ kan zijn. Met zakelijke telefonie via ONLY VOIP ben je op je eigen mobiel bereikbaar met het vaste nummer. En inderdaad; er is geen telefooncentrale meer nodig. De onlineoplossing voor zakelijke telefonie van nu is ONLY VOIP!

Handige app voor alle collega’s

Of je nu twee mobiele nummers hebt of een mobiel nummer in combinatie met een zakelijk (vast) nummer… alles valt nu samen in de ONLY VOIP APP! Eenvoudig op elke mobiel te installeren. Schakel gemakkelijk tussen je vaste en mobiele nummer en verbindt supersnel door naar je collega’s. Waar je ook bent – onderweg, bij een klant of even thuis aan de koffie. Flexibel zijn is wat de ondernemer van vandaag nodig heeft!

Ontdek alle voordelen van de nieuwe generatie zakelijke telefonie: onlyvoip.nl

Kijk snel op onze nieuwe website… boordevol features en informatie (kijk snel). Onze specialisten Wouter (VOIP Expert) & Thomas (Mobile specialist) helpen je uiteraard volledig met de beste service op weg naar het nieuwe bellen anno 2020.

ONLY VOIP is de volgende stap in zakelijke telefonie. Gun uzelf gemak en geef uw klanten de service die zij verdienen… en dat allemaal ‘in the cloud’.

Verruil uw telefooncentrale voor zakelijke telefonie via ONLY VOIP en profiteer van unieke features. VoIP bellen is kostenbesparend, super (gebruiks-)vriendelijk én flexibel!

Overstappen naar VoIP bellen is niet ingewikkeld. Wij helpen u graag – ook na installatie.

Back To Top