Ga naar hoofdinhoud

Pas eenvoudig je bereikbaarheid aan en geniet van je vakantie

Heb jij al vakantieplannen voor deze zomer? Blijf je in eigen land of zoek je over de grens het zonnetje op? Wat je ook gaat doen tijdens de vakantie, het laatste wat je wil is je druk maken over de telefonische bereikbaarheid van je bedrijf. Gelukkig is dat nu verleden tijd met een online telefooncentrale van ONLY VOIP. We hebben een aantal tips en mogelijkheden voor je op een rij gezet. Ontdek wat het beste bij jouw situatie past en zorg er met onze tips voor dat je ongestoord vakantie kan vieren.

 

Zorgeloos op pad

Met de module openingstijden bepaal je wat er gebeurt als iemand naar jouw telefoonnummer belt. Ga je op vakantie? Stel dan van tevoren in dat inkomende oproepen tijdens jouw afwezigheid terecht komen bij een collega, antwoordservice of voicemail. Handig: als je terugkomt op kantoor, hoef je dit niet weer terug aan te passen. Dit gebeurt namelijk automatisch aan de hand van de door jou ingestelde openingstijden.

 

Bereikbaar zijn, maar niet zelf de telefoon opnemen

Ben je zelf slecht bereikbaar tijdens je vakantie, maar wil je wel dat mensen die jou bellen iemand te spreken krijgen? Haal jezelf dan uit belgroepen zodat je collega’s de telefoon kunnen beantwoorden. Een andere optie is om je nummer door te schakelen naar een antwoordservice. Dit regel je eenvoudig in je eigen belplan.

 

Niet storen

Liever helemaal niet bereikbaar zijn? Ook dat regel je in je belplan. Als voicemail kan je een vakantiemelding instellen. Voeg een zelf opgenomen geluidsfragment toe als voicemail waarin je vertelt dat je op vakantie bent en dat om die reden je bedrijf gesloten is. Daarnaast kun je vertellen vanaf welke datum je weer aan het werk bent.

 

Antwoordservice

Daarnaast kun je er ook voor kiezen om een externe partij, ook wel antwoordservice genoemd, telefoontjes te laten beantwoorden tijdens je vakantie. Dat is fijn voor je klanten, want zij krijgen zo echt iemand aan de telefoon. Daarnaast zijn antwoordservices ideaal buiten openingstijden, of wanneer je te druk bent om de telefoon aan te nemen.

Werk je samen met collega’s? Dan is de oplossing snel gevonden. Schakel je rechtstreekse nummer door naar een directe collega die jou het beste kan vervangen tijdens je vakantie. Informeer diegene goed, zo hoef jij je niet druk te maken en af te vragen of het allemaal wel goed gaat.

 

Tijd voor vakantie

Nu is het tijd om te ontspannen. Schakel je telefoon door en geniet van je welverdiende vakantie. Heb je hulp nodig of zit je met vragen? Wij helpen je graag! Bel of mail ons en we komen vrijwel meteen in actie.

 

Thomas Rodenhuis, mede-eigenaar van Solus IT en ONLY VOIP helpt MKB ondernemers in de Bollenstreek met het verbeteren van ict-processen, telefonie en digitaliseren van werkplekken. Kijk op solus-it.nl of onlyvoip.nl

 

ONLY VOIP is de volgende stap in zakelijke telefonie. Gun uzelf gemak en geef uw klanten de service die zij verdienen… en dat allemaal ‘in the cloud’.

Verruil uw telefooncentrale voor zakelijke telefonie via ONLY VOIP en profiteer van unieke features. VoIP bellen is kostenbesparend, super (gebruiks-)vriendelijk én flexibel!

Overstappen naar VoIP bellen is niet ingewikkeld. Wij helpen u graag – ook na installatie.

Back To Top