Ga naar hoofdinhoud

Gemakkelijk, altijd en overal vergaderen met ONLY VOIP

Telefonisch vergaderen op elk gewenst tijdstip en zonder reservering? Dat is mogelijk met ONLY VOIP. Je bepaalt zelf wanneer en met hoeveel mensen jij tegelijk een telefonische conference call houdt.

Hoe werkt het?

Reizen naar een vergaderlocatie of een bedrijf inhuren om een telefonische vergadering op te zetten is verleden tijd. Met de conference call mogelijkheden binnen VoIP telefonie kun je eenvoudig een telefonische vergadering opzetten. Het is vanaf nu niet meer nodig om een conference call te reserveren of in te bellen naar een duur 0900-nummer.

Je kunt op elk moment van de dag met een kleine of grote groep deelnemers in Nederland of in het buitenland simpel en snel een telefonische vergadering opzetten. Het maakt niet uit waar je je bevindt, je staat altijd in contact met elkaar.

Met een gespreksopname-functie wordt de vergadering automatisch opgenomen. Deze kun je op ieder gewenst moment terug luisteren om de notulen uit te werken of om te gebruiken als bewijslast van dat wat er daadwerkelijk besproken of afgesproken is.

Milieubewust vergaderen

Een conference call is niet alleen een efficiënte en flexibele manier om te vergaderen. Het is ook nog eens milieubewust. Je bespaart een hoop tijd en geld doordat je niet meer hoeft te reizen van locatie naar locatie. Bovendien is een conference call via ONLY VOIP een goede aanvulling die bijdraagt aan de reductie van CO2 uitstoot voor bedrijven die een MVO beleid hebben.

Is het veilig?

ONLY VOIP zorgt ervoor dat ongewenst publiek niet kan meeluisteren met jouw gesprek. Daarvoor genereert het systeem voor elke meeting een unieke code die je alleen aan de deelnemers van de vergadering doorgeeft. Voor iedere vergadering kan een nieuwe unieke code gegenereerd worden. Zo kunnen er ook meerdere vergaderingen tegelijkertijd plaats vinden. Het is daarnaast ook nog mogelijk om de deelnemers zelf te bellen en direct te laten participeren in het gesprek. Deelnemers kunnen ook tijdens de vergadering nog toegevoegd worden.

Stap over naar de telefooncentrale van nu

Het feit dat je voor klanten met VoIP telefonie overal en altijd bereikbaar bent, kan soms ook onhandig zijn. Stel je voor, je bent op locatie aan het werk en je wordt door een belangrijke klant gebeld met een verzoek. Het is dan wel zo fijn als je zo snel mogelijk kan schakelen. Hiervoor heb je dan natuurlijk wel de juiste bestanden en informatie van de desbetreffende klant nodig. OnlyVoIP koppelt je telefoon met je crm-systeem. Hierdoor beschik je met één klik over de laatste klantinformatie die je tijdens het gesprek met de klant gelijk kan updaten. Zo staan jouw klanten altijd op nummer 1.

Voordelen van vergaderen met ONLY VOIP

Telefonisch vergaderen met ONLY VOIP heeft veel voordelen, namelijk:

  • Geen reserveringen meer nodig
  • Snel, simpel en goedkoop
  • Deelnemers kunnen zelf inbellen
  • Tijdens de telefonische vergadering zelf iemand bellen en in de vergadering toevoegen
  • Vergaderen op elk gewenst tijdstip
  • Vergadering beveiligd door middel van een speciale code
  • Vergaderingen zijn terug te luisteren om notulen te maken

Overstappen naar telefonisch vergaderen met ONLY VOIP

Stap vandaag nog over naar zakelijke telefonie met hosted VOIP en wij zorgen voor een soepele overstap. Bel direct Wouter of Thomas op (071 200 4500) of vul ons contactformulier in. Wij maken altijd een passende offerte zodat je weet wat je te wachten staat.

ONLY VOIP is de volgende stap in zakelijke telefonie. Gun uzelf gemak en geef uw klanten de service die zij verdienen… en dat allemaal ‘in the cloud’.

Verruil uw telefooncentrale voor zakelijke telefonie via ONLY VOIP en profiteer van unieke features. VoIP bellen is kostenbesparend, super (gebruiks-)vriendelijk én flexibel!

Overstappen naar VoIP bellen is niet ingewikkeld. Wij helpen u graag – ook na installatie.

Back To Top