Ga naar hoofdinhoud

VOIP bellen = zakelijk slim bellen voor het mkb

Geen onnodige telefonie kosten en betaal alleen voor dat wat je daadwerkelijk gebruikt; één vast mobiel abonnement voor een compleet pakket aan zakelijke telefonie. Klinkt dit goed, ben je een ondernemer die veel buiten de deur is en wil je graag meer controle over de bereikbaarheid van jezelf en die van je collega’s? Dan is zakelijke telefonie via ONLY VOIP zeker een match!

Bespaar kosten voor uw zakelijke telefonie

Vervang je huidige telefooncentrale door zakelijke telefonie van ONLY VOIP. Voortaan is er maar één (internet-)verbinding nodig in plaats van meerdere telefoonlijnen. Hiermee zijn kosten zoals onderhoud, reparatie en vervanging van uw huidige telefooncentrale verleden tijd. Betaal voortaan een vast all-in bedrag per maand, inclusief service van ervaringsdeskundigen op het gebied van VOIP bellen en mobiel.

Gebruiksvriendelijke zakelijke telefonie zoals je die nog nooit hebt ervaren

Beheer zakelijk bellen ‘in the cloud’ door middel van de ONLY VOIP APP. Stel één van de velen features naar eigen wens in. Het sturen van binnenkomende gesprekken, inspreken van keuzemenu’s en het doorvoeren van openingstijden vinden wij vanzelfsprekend en is de nieuwe ‘must-have’ voor het mkb!

Flexibele zakelijke telefonie voor onderweg en op kantoor

Vandaag tot 20.00 uur bereikbaar, maar morgen een dag vol gepland met afspraken? Met zakelijke telefonie via ONLY VOIP bepaal je zelf wanneer je bereikbaar bent, op welke nummer je uitbelt (mobiel nummer of vaste nummer) en naar wie een eventueel binnenkomend gesprek door wordt gezet. Niet bereikbaar zijn is door de flexibiliteit dat VOIP bellen biedt verleden tijd.

Stap over naar de telefooncentrale van nú

VOIP bellen is kostenbesparend, super (gebruiks-)vriendelijk én flexibel. Vragen over de nieuwe generatie zakelijke telefonie? Of wil je meer informatie over de voordelen of tarieven? Neem contact met ons op, dan komen wij graag bij je langs om meer te vertellen over ONLY VOIP.

VOIP bellen

ONLY VOIP is de volgende stap in zakelijke telefonie. Gun uzelf gemak en geef uw klanten de service die zij verdienen… en dat allemaal ‘in the cloud’.

Verruil uw telefooncentrale voor zakelijke telefonie via ONLY VOIP en profiteer van unieke features. VoIP bellen is kostenbesparend, super (gebruiks-)vriendelijk én flexibel!

Overstappen naar VoIP bellen is niet ingewikkeld. Wij helpen u graag – ook na installatie.

Back To Top