Ga naar hoofdinhoud

Wat kost een abonnement bij ONLY VOIP?

Onbeperkt bellen, 4G internet en je persoonlijke telefooncentrale ‘in the cloud’… Dat klinkt toch als muziek in de oren? Met zakelijk bellen via ONLY VOIP ben je met één (vast) mobiel abonnement voor een vast bedrag per maand helemaal klaar. Stap ook over naar zorgeloos zakelijk bellen. Bespaar geld en gun jezelf, je medewerkers en je klanten nét dat beetje extra gemak.

Het basis-abonnement van ONLY VOIP

Bij ONLY VOIP kan je kiezen voor een standaard basis abonnement. Wij bieden je een telefoonnummer waarmee je kunt bellen en gebeld kan worden. Daarnaast zijn er allerlei features waar je ook nog gebruik van kan maken als je wil. Wij stellen dit voor je in. In onderstaande tabel vind je een overzicht van alle prijzen. Deze prijzen zijn inclusief telefooncentrale met alle functionaliteiten ‘in the cloud’. Wachtrijen, openingstijden en IVR-keuzemenu’s… alles is inbegrepen!

vast-mobiel maandelijks abonnement

Stel zelf een zakelijke telefonie abonnement samen

Naast het veel gekozen basis abonnement, biedt ONLY VOIP ook de mogelijkheid om je eigen zakelijke telefonie abonnement samenstellen. Dus wat vind jij belangrijk? Wat heb je nodig om jouw klanten zo goed mogelijk te helpen? Stel zelf je abonnement samen, helemaal op basis van jouw persoonlijke wensen. In onderstaand overzicht vind je de prijzen voor een vast telefoonnummer en bijkomende functionaliteiten.

stel zelf je abonnement samen

Meer informatie over het zakelijke telefonie abonnement

Wil je meer informatie over ons zakelijke telefonie abonnement van ONLY VOIP of heb je een vraag over de tarieven? Wij staan te allen tijde voor je klaar en leggen alles aan je uit. Neem gerust contact met ons op en wie weet spreken wij elkaar snel!

 

Wouter Rodenhuis, mede-eigenaar van Solus IT en ONLY VOIP helpt MKB ondernemers in de Bollenstreek met het verbeteren van ict-processen, telefonie en digitaliseren van werkplekken. Kijk op solus-it.nl of onlyvoip.nl

 

ONLY VOIP is de volgende stap in zakelijke telefonie. Gun uzelf gemak en geef uw klanten de service die zij verdienen… en dat allemaal ‘in the cloud’.

Verruil uw telefooncentrale voor zakelijke telefonie via ONLY VOIP en profiteer van unieke features. VoIP bellen is kostenbesparend, super (gebruiks-)vriendelijk én flexibel!

Overstappen naar VoIP bellen is niet ingewikkeld. Wij helpen u graag – ook na installatie.

Back To Top