Ga naar hoofdinhoud

Ontdek het vast-mobiel abonnement van ONLY VOIP

Maak jij gebruik van ons vast-mobiel abonnement? Dan hebben we goed nieuws voor je! Van april tot aan september krijgen al onze klanten met dit abonnement een GRATIS data verdubbeling. Nog geen klant van ONLY VOIP en heb je interesse in het overstappen naar ons vast-mobiel abonnement? Lees dan gauw verder over welke voordelen dit nog meer met zich mee kan brengen.

Het vast-mobiel abonnement

Met een vast-mobiel abonnement bel je standaard 120 minuten per maand naar landen in de EU. Met een toestel beheer je zowel je privé als je zakelijke telefoonnummer. Wanneer je nu overstapt, kan je de eerste 3 maanden van je abonnement onbeperkt bellen. Je belt dan onbeperkt naar alle EU landen voor een vast bedrag per maand. Daarbij komt vanaf april dus ook het voordeel van de verdubbeling van de databundel.

Voordelen van het vast-mobiel abonnement

Vast-mobiel abonnement in de thuiswerksituatie

Door de huidige omstandigheden in de samenleving, werkt een groot deel van werkend Nederland nu vanuit huis. Om toch goed bereikbaar te zijn en te blijven voor je klanten en leveranciers kan je met ONLY VOIP de juiste tools inzetten voor thuis. Zo kun je bijvoorbeeld het toestel dat je op kantoor gebruikt, meenemen naar huis. Je werkt dan vanuit huis en belt met het eigen vaste nummer naar je klanten.

Meer informatie over het vast-mobiel abonnement?

Wil je graag meer informatie over het vast-mobiel abonnement of vandaag nog overstappen? Bel direct met Wouter of Thomas op (071- 200 4500) of vul ons contactformulier in. Wij maken altijd een passende offerte, zodat je precies weet wat je te wachten staat.

 

Thomas Rodenhuis, mede-eigenaar van Solus IT en ONLY VOIP helpt MKB ondernemers in de Bollenstreek met het verbeteren van ict-processen, telefonie en digitaliseren van werkplekken. Kijk op solus-it.nl of onlyvoip.nl

vast mobiel abonnement

ONLY VOIP is de volgende stap in zakelijke telefonie. Gun uzelf gemak en geef uw klanten de service die zij verdienen… en dat allemaal ‘in the cloud’.

Verruil uw telefooncentrale voor zakelijke telefonie via ONLY VOIP en profiteer van unieke features. VoIP bellen is kostenbesparend, super (gebruiks-)vriendelijk én flexibel!

Overstappen naar VoIP bellen is niet ingewikkeld. Wij helpen u graag – ook na installatie.

Back To Top